Close

Haastattelussa verkostokoordinaattorit Osuu! -hankkeesta

Ketkä olette ja mitä teette?

OSUU! -osaamista positiiviseen uudistumiseen hankkeen projektipäällikkö Ansu Halsas-Lehto -hei kaikille! Hanketoiminnan lisäksi, toimin kauneudenhoitoalan koulutuspäällikkönä SKY-Opistossa, SDO:ssa.

Olen Anna Kettunen Suomen ympäristöopisto Syklistä ja vastaan OSUU! hankkeen 3.2 tavoitteista. Hanketoiminnan lisäksi johdan ja kehitän Syklin oppilaitostoimintaa sekä toimin ympäristö- ja kestävyyskasvatuksen osaamisalan kouluttajana.

Mitä tapahtuu Osuu! hankkeessa?

OSUU! -hankkeessa vahvistetaan positiivista muutoksen johtamista ja pedagogista johtamista PRIDE -mallin avulla. Mukana on 22 koulutuksenjärjestäjää, joten vertaisoppiminen ja yhteiskehittäminen tulee olemaan huikeaa! Hankkeessa järjestetään myös kaikille avoimia webinaareja, sekä hanketoimijoiden johdolle suunnattuja työpajoja. Hanketoiminnasta tiedotetaan Instagram -profiilissa @osuu_hanke_2021_2022

Mitä odotatte, että on tapahtunut hankkeen ansiosta, kun olemme keväässä 2022?

Hankkeen päättyessä toimijat ovat kehittäneet ja kehittyneet yhdessä ja omissa organisaatioissaan. Positiivinen johtaminen ja pedagogiset PRIDE-mallin ohjaamat käytänteet ovat vakiintuneet osaksi toimintaa. Valmentavan johtamisen ja pedagogiikan prosessit ovat selkiytyneet, kehittyneet ja toimivat arjessa. Uudistumisen ja muutoksen johtaminen on ennakoitua ja hallittua ja pedagoginen hyvinvointi on lisääntynyt.

Mitä odotat tulevalta kesältä?

Ansu: Kauniita aamuja ja uimavesiä!
Anna: Metsäretkiä ja melontaa!

© 2024 Tulevaisuuden johtaminen