Close

Hankeverkostojen kehittäminen visualisoituna

Opetushallituksen Oikeus osata -ohjelman Kick off -tilaisuudessa joulukuussa 2020 minut haastettiin visualisoimaan se, mitä Toimintakulttuurin uudistaminen ja sen johtamisen tuki -hankeverkostoissa tehdään ja kehitetään. Tartuin haasteeseen ja Omnian graafisen suunnittelijan tuottamana saimme neljän verkoston tekemiset koottua verkostokohtaisesti. Nämä löytyvät sivustomme kohdasta materiaalit.

Tavoitteena tälle visualisoinnille on nostaa kehittämistyö konkreettisemmaksi eli näiden avulla pääsette katsomaan mitä kehittämiskokonaisuuksia on tällä hetkellä käynnissä neljässä eri verkostossa toteuttajakohtaisesti. Ottakaa yhteyttä kuhunkin verkostokoordinaattorin, jos ja kun löydätte itseänne kiinnostavia teemoja. Tavoitteena on myös mahdollistaa kaikille ammatillisille koulutuksen järjestäjille, jotka eivät ole tällä hetkellä osallisina Oikeus osata -ohjelman hankkeissa, osallistuminen eri tilaisuuksiin sekä tuloksien hyödyntämiseen.

Verkostoissa kehitetyt mallit, käsikirjat ja oppimateriaalit löytyvät jatkossa Avointen oppimateriaalien kirjastosta osoitteesta aoe.fi.

Kirsi Niskala, Projektipäällikkö Tulevaisuuden johtaminen -valtakunnallinen koordinaatio

© 2024 Tulevaisuuden johtaminen